18-05-10

Weekendje op hotel in Knokke

 

Genieten aan de Belgische Kust op hotel in Knokke

Jaarlijks kunnen heel wat mensen genieten van de mogelijkheid goedkoop te logeren in een van de luxe hotels kust, bijvoorbeeld door hotelwebsites als BoekUwHotel.be die geregeld hotelspecials doen. Zo kon ik vorig jaar tot tweemaal toe genieten van een luxueus verblijf in een hotel in Blankenberge zeedijk, en amper drie weken later al van een schitterende paar dagen op hotel in Knokke!

Altijd interessant nieuws als je te horen krijgt dat je mag vertrekken, gratis en voor niks!

knokke2

Een topbestemming aan onze Kust: met een mooi strand verdeeld over vijf stranden (Heist, Duinbergen, Albertstrand, Knokke en het Zoute), een prachtig natuurreservaat, uitgebreide winkelmogelijkheden, een ruim cultuuraanbod, enkele architectuurpareltjes en een uitstekende sportinfrastructuur. Dit moet wel over Knokke gaan! Een verblijf in een hotel in Knokke! De meest oostelijk gelegen Belgische badstad biedt gigantisch veel mogelijkheden voor shopliefhebbers, fijnproevers en aanhangers van eigentijds amusement.

Een weekend of hele zomer in Knokke is dan ook een perfecte garantie voor een erg uiteenlopend, fascinerend en relaxerend verblijf aan de kust! Ikzelf ga bijna iedere zomer richting een hotel in Knokke en telkens weer wordt ik verrast door de ongebreidelde charmes van deze prachtige badstad! Als er één plaats aan de kust is die werkelijk iedereen weet te charmeren, dan is het vast en zeker Knokke! Geen enkele andere badplaats doet zoveel mensen dromen, of het nu dagjestoeristen betreft of mensen die een weekend of langer blijven, Knokke verbaast elke keer weer opnieuw door haar perfecte combinatie van grandeur en alledaagsheid. Logeren in Knokke staat dan ook gelijk aan logeren in een badplaats met een ontzettend grote toeristische gezelligheid. Vooral de mooie zeedijk, de nabijheid van 't Zwin en de bekende winkelstraat de Lippenslaan blijken hierbij bijzonder aantrekkelijk.

Andere plaatsen aan de Belgische Kust

Hoe zit het met de andere kuststeden, zijn die vanuit Knokke makkelijk te bereiken? Tuurlijk wel, wie na zijn verblijf in een hotels in Knokke andere kuststeden wenst aan te doen zal zien dat dit bijzonder weinig inhoudt. Zo kun je zowel Blankenberge, Nieuwpoort als De Panne binnen het uur bereiken, het makkelijkst doe je dit uiteraard met de kusttram die de hele Belgische kustlijn afschuimt, zo zie je ook nog eens wat en het is eens wat anders en vooral veel minder stresserend dan met de auto. Ook in het hotel in Nieuwpoort waar ik vorige zomer logeerde kreeg ik zo'n "volledig" gevoel: het Hotel Ter Zilte is in vergelijking met andere hotels Nieuwpoort een ideale vertrekplaats om én de stad én de stadsomgeving te ontdekken!

Bovendien was het in de groene tuin van dit Nieuwpoort hotel heerlijk genieten bij een glaasje wijn en eens wat anders dan zand! Helemaal aan het westelijk uiteinde van de Kust, in de prachtige badstad De Panne, verscholen tussen de duinen, logeerde ik een aantal jaar geleden eens een lang weekend in Hotel Maxim, erg eigentijds ingericht en heel rustig gelegen, op nog geen 300 meter van het kilometerlange strand. Zalige dagen meegemaakt daar in dat De Panne hotel, naar ik heb vernomen een van de allerprettigste hotels in De Panne!

Wie voor de familiale badstad Blankenberge kiest tenslotte, moet weten dat er heel wat kwalitatieve en nog steeds niet zo prijzige hotels zijn. Van alle Blankenberge hotels heb ik er voorlopig maar ééntje bezocht, namelijk het Hotel Richmond Thonnon, gelegen in het gezellige centrum, op wandelafstand van het zandstrand en de jachthaven, en naar ik heb gehoord een van de meest "all round" hotels Blankenberge.

PS: na je vakantie in Knokke verlang je misschien eens naar een echt city trip in een bruisende stad? Waarom niet eens een paar dagen op hotels Londen verblijven? Echt een superstad!

 

09-07-09

Van Knokke naar een fantastisch hotel in Koksijde!

De gemeente hotel Koksijde aan zee bestaat uit de deelgemeenten Koksijde, Oostduinkerke en Wulpen. De oude kern van hotel in Koksijde bevindt zich op een tweetal kilometer van de kustlijn. Aan de kust is echter een nieuwere toeristische kern hotel Koksijde -Bad ontstaan. Meer naar het westen ligt in deze deelgemeente aan de kust ook Sint-Idesbald. Ook Oostduinkerke heeft een kern op ruim een kilometer van de kust, met Oostduinkerke-bad tegen de kustlijn en Groendijk aan de grens met Nieuwpoort. Op ruim 4 kilometer in het binnenland ligt nog het landelijke polderdorpje Wulpen.

De hotels in Koksijde ontvangen het hele jaar door toeristen! goedkoop hotel Koksijde is de op één na meest westelijk gelegen kustgemeente van België met de badplaatsen Koksijde, Oostduinkerke, Sint-Idesbald en het pittoreske landelijke Wulpen. Haar uitgestrekte natuurgebieden zijn een paradijs voor wandelaars en fietsers, een culturele streling voor het oog zijn de 7 musea waaronder het Delvauxmuseum, het Abdijmuseum Ten Duinen 1138 en het Nationaal Visserijmuseum.

Proef tijdens je vakantie in een hotels Koksijde de unieke sfeer van het visserijverleden, laat de kinderen heerlijk ravotten in de duinen en op het strand of ga er zelf sportief tegenaan tijdens het (kite)surfen, paardrijden, zwemmen… Geniet er van de gezellige terrasjes, mooie winkels en uitstekende gastronomie. Koksijde is pure verwennerij! In een Hotel Koksijde kun je je onmogelijk vervelen!

04-06-09

Heerlijke weekends in een hotel in Knokke

Logeren in een van de meest spraakmakende badplaatsen aan de Belgische kust? Prachtige zandstranden, een schitterend natuurreservaat, uitgebreide winkelmogelijkheden, een ruim cultuuraanbod, architecturale en culinaire pareltjes en een uitstekende sportinfrastructuur? Dan kan je ongetwijfeld maar aan één ding denken: een verblijf in een Knokke hotel centrum! De meest oostelijk gelegen Belgische badstad biedt gigantisch veel mogelijkheden voor shopliefhebbers, fijnproevers en aanhangers van eigentijds amusement. Als er één plaats aan de kust is die werkelijk iedereen weet te charmeren, dan is het vast en zeker Knokke! Bijna geen andere plaats aan de Vlaamse/Belgische kust doet zoveel mensen watertanden. Knokke verbaast elke keer weer opnieuw door haar perfecte combinatie van grootsheid en dagdagelijkse genoegens.

Logeren in een hôtel à Knokke centre betekent dan ook vakantie in een kuststad met een ontzettend aangename toeristische gezelligheid. Vooral de heerlijke zeedijk, de natuurpracht in 't Zwin en natuurlijk het winkelplezier in de Lippenslaan blijken hierbij erg in trek. Een weekend of hele zomer in een hotel Knokke is dan ook een uitstekende garantie voor een erg divers en vooral relaxerend en deugddoend verblijf aan de kust! Ikzelf trek bijna iedere maand juli of augustus richting een billiges Hotel Knokke en telkens weer wordt ik op verrassing gepakt door de schier eindeloze charmes van deze aantrekkelijke badstad!!

08-05-09

Logeren in een hotel in Ieper

 

ieper3


Ik ben net terug van een geweldig paar dagen in een hotel in Ieper een super interessante stad in West-Vlaanderen, België. Tegenwoordig is de stad Ieper (in het Nederlands: Ieper) ziet eruit als een kleine rustige provinciestad. Het gigantische doek zaal kijkt uit over het marktplein van dit prachtig verbouwde middeleeuwse stad. Het verleden is altijd net een stap verwijderd, waarschijnlijk de belangrijkste reden waarom ik boeken een hotel in Ieper.

During my time in that Ypres hotel I learnt that the city was one of the belangrijkste producerende doek en doek handel steden van het graafschap Vlaanderen in de hoge Middeleeuwen. Brugge is bekend over de hele wereld voor een prachtig bewaard gebleven middeleeuwse stad, maar als de Eerste Wereldoorlog (De Grote Oorlog) niet had gewoed in Ieper, misschien Ieper zou zijn geweest als beroemd als Brugge. Per 1918 bleef bijna niets van de stad, want het was midden in de frontlinie tussen de Duitse en de geallieerde legers. Ieper werd gebombardeerd in stukken en bijna drooggewreven uit het gezicht van de aarde.

Vanuit het raam in mijn hotels in Ieper ik kon kijken uit op de hele stad, gewoon schitterend! In wat volgt, vertel ik je een beetje meer over mijn ervaringen met Ypres hotels, zijn er slechts drie hotels bezocht ik er tot nu toe maar ik zal proberen om deze blog zoveel mogelijk te beperken. Tot gauw in een Hotel Ieper

!

16:38 Gepost door sigmund44 in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: vakantie, reizen, logeren, city trip, hotels in ieper |  Facebook |

25-02-09

Pavillon du Zoute

 

Knokke_Pavillon du Zoute

Het Pavillon du Zoute werd gebouwd in Normandische villastijl en biedt zijn gasten een sfeerrijk restaurant, twee ruime elegante salons en een overdekt zwembad met sauna en zonnebank. Naast het rijkelijke ontbijtbuffet in de ochtend, biedt dit hotel in Knokke u ook een dagmenu voor de halfpension en volpension arrangementen. Vooraan ligt een mooie zongerichte Engelse garden, achteraan een ruime privé-parking. Slechts op een korte wandeling van het strand van Knokke en het duinengebied het Zwin, dus qua locatie absoluut bij de top van de hotels in Knokke!

16:14 Gepost door sigmund44 in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kust, hotel, verblijf, hotels, pavillon du zoute |  Facebook |

Hotel Charl's

 

Knokke_Charl's

Het hotel Charl's is een charmant, klein chambre d'hôtes in Knokke-Heist dat is voorzien van een brasserie met klassieke gerechten en een trendy bar. Charl's is echt ideaal om eens even helemaal tot rust te komen, vooral als u op zoek bent naar luxe in een informele setting bent u hier aan het juiste adres. Dit hotel in Knokke biedt u drie exclusieve gastenkamers die elk zijn uitgerust met een aparte zithoek en een flat-screentelevisie. De badkamer beschikt over een bad, douche en toilet. Een van de beste garanties voor een heerlijk verblijf aan de kust vindt u hier, in één van de aangenaamste hotels Knokke!

16:13 Gepost door sigmund44 in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: zee, hotel, overnachten, hotels, hotel charl s |  Facebook |

Hotel Adagio

 

Knokke_Hotel Adagio

Het Hotel Adagio kan een werkelijk ideale locatie voorleggen: dit Knokke hotel bevindt zich op amper een paar tiental meter van het strand en vlakbij talrijke eetgelegenheden, middenin het mondaine Knokke. Kortom, dit hotel in Knokke is de perfecte vertrekplaats voor zowel jong als minder jong om de meest prestigieuze badstad te leren kennen!

16:13 Gepost door sigmund44 in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: zee, hotel, belgische kust, hotels, hotel adagio |  Facebook |